WoonWerkWelzijn.nl
Uw Adviseur en Begeleider bij Renovatie, Nieuwbouw of Monumenten
zonnepanelen.jpg

Energie zonnepanelen + Salderen

Sinds een aantal jaren is de populariteit van zonnepanelen gestegen, waar de kosten vroeger zeer hoog waren, zijn zonnepanelen voor zowel particulier als zakelijk zeer voordelig geworden en eenvoudig te plaatsen. Onze adviseurs helpen particulieren en bedrijven van A tot Z, van subsidies tot een compleet legplan, gemonteerd door ervaren vakbekwame monteurs. Op het dak onze dakspecialisten, voor de elektra onze elektra specialisten, want ieder zijn vak.

 

Energie "zonnepanelen"

zonnepanelen-WoonWerkWelzijn.jpg
 

Salderen in het regeerakkoord

Salderen-2020-WoonWerkWelzijn
 

Maatwerk met "Praeter"

"Voordat u het door heeft krijgt u hier plezier in"

Natuurlijk is iedere situatie anders. Daarom wordt de terugverdientijd bepaald door uw verbruik, de prijs per kWh, het type aansluiting, de hoogte van de investering, de rechtsvorm van uw onderneming en niet in de laatste plaats het overheidsbeleid. Wij brengen alles graag voor u in kaart en maken het graag voor u inzichtelijk.

De voordelen nog eens op een rijtje?
Met een eigen zonnestroom installatie bent u:

  • veel goedkoper uit dan met gewone stroom

  • optimaal aan het inspelen op fiscale voordelen

Uw organisatie verduurzamen is goed mogelijk. Het is een lang en vaak kostbaar proces. In eerste instantie althans. Wij kunnen u en uw medewerkers heel duidelijk laten zien waar uw verbruik en uitstoot vandaan komt. Wanneer dat goed in kaart is gebracht begint het leuke en spannende gedeelte van onze dienstverlening: het besparen. Dit is een uitdagend traject waarbij heldere doelen worden gesteld en resultaten goed meetbaar zijn. Het grote voordeel van uw investeringen is dat zij zichzelf niet alleen terugverdienen, maar zelfs renderen. Dat kan heel aanstekelijk werken en voordat u het door heeft krijgt u hier plezier in.

Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.

vraag  vrijblijvend voor meer informatie

vraag vrijblijvend voor meer informatie