WoonWerkWelzijn.nl
Uw Adviseur en Begeleider bij Renovatie, Nieuwbouw of Monumenten
zonnepanelen.jpg

Infrarood verwarmen

Korte omschrijving onderwerp en highlight over toegevoegde waarde van dit adviesonderwerp.

 
Beethovenstraat Amsterdam
 

SunnyHeat lange golf infrarood verwarming FiR:

SunnyHeat lange golf infrarood verwarming heeft een afstraling van bijna 4 meter waardoor de infrarood warmte overal in de ruimte kan komen. Hierdoor wordt deze snel verwarmt. De modulatie (tussen 0 en 100%) zorgt ervoor dat er alleen die energie in de ruimte gaat die er via muren/plafond/vloeren anderzijds uitlekt. Dit zorgt ervoor dat de temperatuur opbouw en stabiliteit groot is en overal nagenoeg gelijk, binnen 0,2º graad nauwkeurig. 

Lange golf Infrarood (FiR) verwarming is het enige warmte systeem dat in de literatuur als gezond wordt beschreven. Het is ook het enige verwarming systeem dat daadwerkelijk verwarmt en op een natuurlijke manier. Mede hierdoor is Lange golf Infrarood comfortabel en gezond. Het heeft ook een desinfecterende werking omdat bacteriën opdrogen en daardoor afsterven en bovendien geen stof genereert omdat het geen convectie warmte is.

Algemeen:
Exploitatiekosten zijn er bijna niet. Infrarood heeft geen onderhoud nodig. Andere installaties worden veel minder belast door gebruik van bovenstaande producten.

Infrarood_Gebieden-WoonWerkWelzijn.jpg

Sataliet beeld

met de infrarood camera kunnen we bijna alles in beeld brengen wat met het blote oog niet of nauwelijks zichtbaar is

ConvectieWarmte_Infrarood-WoonWerkWelzijn.jpeg

convectiewarmte welke het plafond verwarmd

duidelijk beeld van de werkelijkheid van convectie warmte welke bijna geheel direct verdwijnt naar boven zonder dat het de ruimte op een paar centimeter na instraalt

Garantie_SunnyHeat-Nederland.nl-WoonWerkWelzijn.jpg

sunnyheat een naam om te onthouden

garantie dat ook iets werkt hoor je nog maar zelden, Sunnyheat kan het direct laten ervaren dat het werkt vandaar onze garantie met verantwoord verwarmen

 

Advies op Maat