WoonWerkWelzijn.nl
Uw Adviseur en Begeleider bij Renovatie, Nieuwbouw of Monumenten
luchtverbeteren.jpg

Luchtkwaliteit verbeteren

Luchtkwaliteit verhogen middels iOnisatie.

 
Uithoorn_ionisatie.jpg
 

iOnisatie

Ionisatie verlaagt de hoeveelheid fijnstof, VOC en ziektekiemen in de lucht. Ionisatie vergemakkelijkt de ademhaling. Verlaagt ziekteverzuim en verlaagt de exploitatie kosten van de Lucht behandeling doordat minder verse lucht gebruikt hoeft te worden. Bij warmteterugwinning wordt hierdoor ongeveer 15% reductie van energie gegenereerd.

Door de lucht te ioniseren bootsen we de lucht in een bos en nabij een waterval na. Het gevolg is dat mensen onder andere makkelijker kunnen ademhalen. In de praktijk blijkt dat mensen die lijden aan Astma of COPD merkbaar minder last hebben. Het belangrijkste van Luchtionisatie is dat het lading brengt op (fijn)stof, bacteriën (pathogene) en geurtjes. Deze worden alle uit de lucht gehaald. Hierdoor ontstaat een gezondere lucht om in te ademen. Met als gevolg minder griep (dood meer dan 90% van de ziektekiemen) in de seizoenen. Dus minder ziekteverzuim en een vitaler gevoel, waardoor wederom een betere focus en betere prestaties.
Wanneer het systeem in een luchtbehandeling wordt gebruikt dan kan er meer lucht worden gecirculeerd. Het gevolg is dat er een besparing van ongeveer 15% te behalen valt op verwarming van lucht.

Voordeel van ionisatie is dat hierdoor de kosten voor energie met 15% dalen. Met infrarood wordt de lucht niet verwarmt en dus minder groei bacteriën enz. Verhuur gaat per m2 oppervlakte en dus met deze materialen kan er een optimaal gebruik van worden gemaakt zonder ruimtelijke afbreuk

uithoorn_bipolizer_ionisatie.jpg

luchtinstallatie unit

1 unit voor in de luchtinstallatie welke eenvoudig is te onderhouden en een optimale luchtzuivering middels ionisatie teweeg brengt.

Werking.jpg

iOnisatie

Lucht kwaliteit

zuivere lucht is een keuze

iOnisatie kan ook in huis als staander of hang unit.

Amsterdam-Whotel.jpg

een fijnstof vrij hotel

ideaal voor Hotels om een nog betere (atmo)sfeer te creëren 

 

Advies op Maat